Medewerkers

Medewerkers

Vitale medewerkers zorgen voor een gezonde en productieve organisatie. Zorg daarom goed voor je medewerkers. Hoe staat het met de gezondheid van jouw medewerkers? Hoe gezond is hun leefstijl en kan je als werkgever hierin iets betekenen voor hen?

Laten we duidelijk zijn. Je bent niet (volledig) verantwoordelijk voor de fitheid van je medewerkers maar hoe vitaler je medewerkers, hoe kleiner de kans op zowel kort-als langdurig verzuim. Vitale medewerkers zijn duurzaam inzetbaarheid wat resulteert in minder verzuim en minder kosten voor jou als werkgever.

Het investeren in de fitheid van je medewerkers heeft ook als resultaat dat je als ondernemer gezien wordt als een fijne en betrokken werkgever. Een werkgever die geeft om zijn medewerkers en die beseft dat werk, vitaliteit en geluk met elkaar verbonden zijn.

Als leeftstijlcoach kan ik je helpen bij het in kaart brengen van de leefstijlomgeving binnen je organisatie.  Ik inventariseer wat de organisatie en de medewerkers nodig hebben en maak daarvoor een plan van aanpak. Denk hierbij aan een organisatorisch breed advies, een groepstraining of een individuele coaching. Voor elke organisatie maak ik een op maat uitgewerkt plan.

Neem contact op voor een geheel vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden.

Gezonde medewerkers is een gezonde ORGANISATIE

Chat openen
Hi. Fijn dat je interesse toont in Bewust Annemarie. Hoe kan ik je helpen?