Over mij

Mijn verhaal

Ik ben Annemarie Tebak, 46 jaar, getrouwd en moeder van 2 kinderen.

Mijn hele leven ben ik al bezig met sport, voeding en leefstijl. Ik sport zelf veel, ben sportinstructrice geweest en ben daarnaast betrokken bij de coaching van jeugdigen in combinatie met topsport. Daarnaast heb ik verschillende projecten binnen bedrijven opgezet die betrekking hebben op een gezondere leefstijl.

Al van jongs af aan was ik genoodzaakt te kijken naar mijn eigen leefstijl. Ik had heupklachten, ben verschillende keren geopereerd met uiteindelijk een nieuwe heup op een veel te jonge leeftijd.

Op deze manier leer je vanzelf wat de noodzaak  is van een optimale balans tussen werk-prive, beweging, juiste voeding , ontspanning en slaap. Je wilt tenslotte als moeder er voor je kinderen kunnen zijn, een carrière kunnen opbouwen maar ook de leuke echtgenoot zijn.

Mijn opgedane kennis en ervaring gebruik ik nu in mijn coachingstrajecten. Daarnaast ben ik opgeleid als sportvoedingsadviseur. Ik begeleid een ieder die wil werken aan een gezondere leefstijl en daarnaast adviseer ik (top)sporters op het gebied van voeding.

Ik gun iedereen een leven waarin je kan stralen.

Tijdens mijn coaching speel ik in op specifieke vragen en situaties. Ieder mens is uniek!

Annemarie Tebak
Chat openen
Hi. Fijn dat je interesse toont in Bewust Annemarie. Hoe kan ik je helpen?